Hoe ons maatwerk tot stand komt

Klant staat steeds centraal.

Bij ons is elk meubel of interieurproject, net zoals elke particuliere of professionele klant, uniek. Dit vraagt om een unieke en gepersonaliseerde begeleiding waar wij u maar wat graag bij helpen. 

Onze aanpak en expertise maken van ons eveneens een uiterst betrouwbare partner voor interieurarchitecten, architecten en aannemers (of samengevat: voor professionals).

Sfeerbeeld Decota Interieur Maldegem
Sfeerbeeld Decota Interieur Maldegem

Er wordt altijd gestart met een verkennend gesprek over de noden en wensen, zowel op visueel (estetisch) als praktisch (ergonomisch) vlak, alsook over het budget.

Hiervoor ontvangen we je graag in onze toonzaal, of komen we ter plaatse om de bestaande situatie in te schatten.

Nadien gaan we creatief aan de slag met het tekenen van een eerste ontwerp, waarbij zorgvuldig wordt nagedacht over indeling, materialen, kleuren en afwerking.

Er kan uiteraard ook worden vertrokken van het plan van de (interieur)architect.

Deskundig advies, dit eerste ontwerp en een bijhorende offerte zijn bij ons steeds vrijblijvend en volledig kosteloos. 

Wij bieden onze klanten graag een rondleiding in onze productieruimte, zodat ze met eigen ogen onze passie, trots en vakmanschap kunnen ervaren.

Wanneer het tot een samenwerking komt, worden de nodige opmetingen gedaan en worden het leiding- en productieplan opgemaakt. Dit alles wordt in detail overlopen met de klant en wordt waar nodig aangepast zodat het ontwerp volledig binnen jullie behoeften past. Nadien kan de productie van start gaan.

Voor keukentoestellen , werkbladen, en andere extra’s selecteren we per project, in samenspraak met en volgens het budget van de klant, de gepaste partner uit ons ruim aanbod aan merken en partners. 

Sfeerbeeld Decota Interieur Maldegem
Sfeerbeeld Decota Interieur Maldegem

De creatie van ons maatwerk gebeurt volledig in eigen beheer. 

We maken gebruik van de meest innovatieve machines en hoogstaand vakmanschap. Machine en stiel komen bij ons tot een betekenisvolle synergie. 

Geen loze beloftes. Eerlijkheid duurt het langst. 

Onze duidelijke afspraken inzake budget/ prijs en de stiptheid waarmee wij ons maatwerk leveren en plaatsen legendarisch. 

Ontwerp, productie en plaatsing: we volgen elke stap nauwgezet op. 

Zo slaap jij als klant op je twee oren. 

Je timing en budget zijn heilig, onze creativiteit, vakmanschap en service gegarandeerd. 

Op zoek naar inspiratie voor
het interieur van uw woning of zaak?

Maak een afspraak en doe inspiratie op in onze showroom te Maldegem.

Laten we kennismaken