Hoe ons maatwerk tot stand komt

Jij staat centraal

Iedere klant is uniek. Jouw meubel- of interieurproject bijgevolg ook. Daarom nemen we, met genoegen, de tijd om je persoonlijk te leren kennen. We ontvangen je in onze toonzaal in Maldegem of komen naar je toe om alles in kaart te brengen. Wat zijn je noden en wensen? Wat vind je mooi? Wat is je budget?

Leer ons kennen

Wij zijn trots op onze passie en vakmanschap. Dat laten we ook graag zien. Daarom bieden we, voor zij die willen, een rondleiding in onze productieruimte.

Sfeerbeeld Decota Interieur Maldegem
Sfeerbeeld Decota Interieur Maldegem

Eerste ontwerp

Na de kennismaking gaan we creatief aan de slag, en leggen vervolgens een eerste ontwerp voor. Jouw wensen vormen de basis voor de indeling, materialen, kleuren en afwerking. Daarbij reken je ook op ons professioneel advies en onze expertise over de huidige trends. Dit advies en bijhorende offerte zijn vrijblijvend.

Tot in de details

Na groen licht voor een samenwerking, gaan we over tot de nodige opmetingen. Ook wordt het leiding- en productieplan gemaakt. Precisie en correctheid zijn vanzelfsprekend. Het ontwerp moet kloppen, ook voor jullie. De samenstelling van keukentoestellen, werkbladen en andere extra’s wordt, in samenspraak met jou (en volgens je budget) gemaakt. We werken samen met zorgvuldig geselecteerde, betrouwbare partners met een ruim aanbod.

Sfeerbeeld Decota Interieur Maldegem
Sfeerbeeld Decota Interieur Maldegem

Realisatie

Ons vakmanschap wordt perfect aangevuld door het gebruik van innovatieve machines. We werken met een vast team waar je op kunt rekenen. Eerlijkheid is zeer belangrijk voor ons: je blijft continu op de hoogte van de planning en kosten. Je timing en budget respecteren, is heilig voor ons. Als je met Decota werkt, kun je gerust zijn.

Op zoek naar inspiratie voor het interieur van je woning of zaak?

Onze showroom is vrij toegankelijk. Kom langs of maak een afspraak, zo ben je zeker dat we alleen oog hebben voor jou!

Contacteer ons